Arbeidsmarktcommunicatie – profiel schrijven


Advies en hulp bij arbeidsmarktcommunicatie

Voor de gemeente Zwolle schreven we profielen voor mensen die al langere tijd op zoek zijn naar een baan. Vanwege hun leeftijd of achtergrond visten deze mensen bij sollicitaties steeds achter het net. Met behulp van een persoonlijk profiel, helpen we ze een stapje op weg in hun zoektocht naar passend werk. Een bijzondere vorm van arbeidsmarktcommunicatie.

Persoonlijke gesprekken

Met acht werkzoekenden uit de gemeente Zwolle hadden we een persoonlijk gesprek over hun achtergrond, hun wensen, kansen en mogelijkheden. Naar aanleiding van die gesprekken schreven we een profiel. Het profiel is een extra aanvulling op het cv en de sollicitatiebrief. In het profiel vertellen we iets over de mens. Wie is deze persoon, wat voor vlees heb je in de kuip als je hem of haar toevoegt aan je team, welke leuke en sterke eigenschappen heeft deze kandidaat, wat voor type is het? Dat is allemaal te lezen in het profiel. De profielen helpen om de mensen op een positieve, leuke en opvallende manier onder de aandacht te brengen van potentiële werkgevers.

Advies bij arbeidsmarktcommunicatie

We werkten voor deze opdracht samen met de werkcoaches van de gemeente Zwolle. Wilt u ook hulp of advies bij arbeidsmarktcommunicatie of wilt u meer weten over onze producten en diensten. Neem dan contact met u op, we adviseren u graag.