Digitaal jaarverslag


Bureau Buxus presenteert: uw jaarverslag online.

Een jaarverslag maken kost veel tijd. Tijd die je liever besteedt aan je huidige en toekomstige projecten. Toch wil je ook stil staan bij de prestaties en gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Bureau Buxus ontzorgt en neemt je werk uit handen. Wij maken het hele jaaroverzicht voor je, of nemen een gedeelte van het werk voor onze rekening.

Dat doen we vanuit onze nieuwste bedrijfstak uw jaarverslag online. We hebben speciale voordelige pakketten samengesteld, waardoor het maken van het jaarverslag vanaf nu in een mum van tijd gebeurt is. Lever zelf uw teksten en beelden aan, of geef alles uit handen. U kiest, wij maken uw jaarverslag online. Snel, simpel en interactief. Lees alles over onze prijzen en werkwijze en vraag vandaag nog uw offerte op maat aan.

MAGLR

Bureau Buxus werkt met de software van Maglr, voor online digitale jaarverslagen. Deze zijn duurzaam, overzichtelijk, fris en to the point. Geen wollige taal, maar klare teksten en heldere infographics. Zodat jouw partners in één oogopslag kunnen zien wat jij het afgelopen jaar hebt gedaan.

Ideaal voor de OR

Omdat we zowel alle werkzaamheden als een gedeelte voor onze rekening kunnen nemen, is er altijd een mogelijkheid die past bij jouw budget. Bureau Buxus maakt onder andere jaarverslagen voor Ondernemingsraden en organisaties in de regio Zwolle en Hattem, Overijssel en Gelderland.

Bureau Buxus kan voor jou:

  • De teksten schrijven en/of de teksten voor het jaarverslag redigeren.
  • Het jaarverslag vormgeven en opmaken.
  • Infographics maken voor het jaarverslag.
  • Advies geven over de inhoud en de tone-of-voice van het jaarverslag.

Jij krijgt een unieke link naar jouw online jaarverslag die je kunt verspreiden in je organisatie en naar je partners.

Wil jij ook een digitaal online jaarverslag? Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Digitaal jaarverslag

Bureau Buxus maakt het jaarverslag voor jouw organisatie