Koe Safari Erve Vechtdal – Een nieuwe site


We maakten voor Erve Vechtdal Koe Safari een compleet nieuwe site. Zowel het ontwerp, de teksten als de indeling van de site is van onze hand. Dankzij onze SEO kennis zorgen we ervoor dat de teksten niet alleen leesbaar, maar ook vindbaar zijn. We gaven de website een heldere opbouw en structuur, zodat bezoekers in één oogopslag zien wat Erve Vechtdal Koe Safari te bieden heeft.

Bureau Buxus maakte de website voor koesafari

Op Koe Safari met Simone

Langs één van de mooiste plekjes van de Overijsselse Vecht, verscholen achter een eeuwenoud bos ligt Erve Vechtdal. Op deze bijzondere plek, waar de natuur nog alle ruimte krijgt, wonen de Brandrode Vechtdal runderen van Simone Koggel. Ga met Simone mee op Koe Safari en breng een bezoek aan de kudde. Dankzij het ondernemerschap en doorzettingsvermogen van Simone komen op Erve Vechtdal landbouw, recreatie, natuur en culinair samen.

Simone Koggel is één van de leukste boerinnen van Overijssel. Een verbinder pur sang die bergen verzet met haar optimisme en doorzettingsvermogen. Wij zijn er trots op dat we voor deze inspirerende vrouwelijke ondernemer een nieuwe website mochten maken.