Magazines


De dames Buxus zijn ervaren bladenmakers. Wij maken jouw magazine, digitaal of op papier. We schrijven teksten, doen interviews en maken columns. We coördineren en bewaken de planning. De eindredactie, vormgeving en aansturing kun je gerust aan ons overlaten. Ook voor een (digitaal) jaarverslag, een mooi boek of een naslagwerk ben je bij ons communicatiebureau aan het juiste adres.

Magazine in een dag

Heb je een evenement waarvan je zo snel mogelijk daarna – liefst binnen een dag – een digitaal magazine wilt verspreiden? Dan ben je bij Bureau Buxus aan het juiste adres! Wij maken digitale magazine in een dag! Bijvoorbeeld de reeks Natafelen met Nadia, de magazines die we maakten naar aanleiding van de tournee van Nadia Zerouali.

Iedere doelgroep zijn eigen magazine

Bureau Buxus heeft ervaring met publieksmagazines, special interest bladen, jaarverslagen en personeelsbladen. We denken kritisch mee met de inhoud en de invalshoek van de verhalen. De eerste vraag die wij stellen is niet voor niets ‘wat moet jouw doelgroep weten’. Dat bedoelen wij als we zeggen dat de doelgroep centraal staat.

Bureau Buxus kan voor jou:

  • Verhalen, interviews, nieuwsberichten en columns schrijven.
  • Meedenken met de inhoud van jouw blad, relevante onderwerpen voor jouw medium bedenken, in lijn met de communicatiestrategie en identiteit.
  • De redactie van jouw magazine aansturen.
  • Artikelen redigeren.
  • De planning bewaken en ervoor zorgen dat jouw magazine op tijd verschijnt.
  • Contact onderhouden met externe vormgevers en fotografen. Bureau Buxus verzorgt de briefings, zodat iedereen weet wat er verwacht wordt en wanneer en denkt mee over passend beeldmateriaal in lijn met jouw huisstijl.

De ervaren bladenmakers van Bureau Buxus gebruiken voor hun online magazines de software van Maglr, de magazine tool van Blueberry. 

Wij werk(t)en voor overheden en ondernemers uit de regio Zwolle, Hattem, Dronten, Overijssel, Gelderland en Flevoland.

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Een paar voorbeelden uit de praktijk

Digitaal personeelsblad

Het personeelsblad van de provincie Overijssel gemaakt door Bureau Buxus

Het magazine nieuwe medewerkers van de provincie Overijssel

De cover van het magazine nieuwe medewerkers