Over Buxus


Bureau Buxus uit Hattem is het tekst- en communicatiebureau van  Marieke van Bolderen (links) en Hanneke Postma (rechts). Wij maken het graag begrijpelijk. Voor onszelf en voor onze opdrachtgevers.

Klare taal
Wij houden van klare taal en dat zie je terug in onze opdrachten, producten en diensten.
Bureau Buxus schrijft en redigeert teksten, maakt magazines, stuurt redacties aan, maakte websites, bedenkt mediacampagnes en voert deze ook uit. Daarnaast houden we ons bezig met bedrijfsjournalistiek, storytelling, jaarverslagen, interne en externe communicatie, SEO schrijven, evenementenorganisatie en presentaties. De rode draad bij al onze producten is begrijpelijke taal.

Het eerlijke verhaal
Daarom werkt Bureau Buxus ook veel voor overheden, omdat wij gespecialiseerd zijn in het helder uitleggen en vertalen van moeilijke beleidsteksten. Wij vertellen graag het eerlijke, complete verhaal.
Maar ook ondernemers, stichtingen en organisaties kunnen bij ons terecht voor praktische communicatie, mediacampagnes en promotie. Bureau Buxus is het communicatiebureau voor de regio Zwolle en Hattem.

Magazine in een dag
Wij zijn gespecialiseerd in het maken van digitale magazines. Heb je een evenement waarvan je zo snel mogelijk daarna – liefst binnen een dag – een digitaal magazine wilt verspreiden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Neem contact op voor meer informatie.

Uw jaarverslag online
Daarnaast is Bureau Buxus gespecialiseerd in het maken van online digitale jaarverslag. Haal meer uit uw jaarverslag met een online magazine. Kort en krachtig, interactief en heel erg duurzaam! Wij helpen u graag op weg en hebben een aantal pakketten samengesteld. U kiest, wij zorgen voor een aantrekkelijk online jaarverslag. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen doen? Kijk op uwjaarverslag.online voor meer informatie.

Wat is jouw verhaal?
Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen doen?
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie: info@bureaubuxus.nl.

Onze opdrachtgevers