Personeelsblad


Een personeelsblad zorgt voor onderlinge verbondenheid binnen elke organisatie. Bureau Buxus maakt met veel plezier het personeelsblad van de provincie Overijssel, de Wij & Overijssel.

Werkzaamheden

Bureau Buxus stuurt de tienkoppige redactie aan en schrijft zelf ook verhalen. We bewaken de planning, redigeren de artikelen van de redacteuren en regelen de fotografie. Ook maken wij het blad op en verzorgen de vormgeving. We werken daarbij met de digitale magazine editor van Maglr.

De Wij & Overijssel verschijnt acht keer per jaar.

Het personeelsblad van de provincie Overijssel

Het personeelsblad van de provincie Overijssel

Geïnteresseerd in online magazines of wil je meer informatie over onze diensten en producten? Neem dan contact met ons op.

Redacteur Kitty Althof:

In de redactie van dit blad zitten allemaal beeldige mensen, iedere editie van de Wij & Overijssel is daardoor in een mum van tijd met zeer veel plezier samengesteld. In no-time zegt de eindredacteur Marieke: “Ja, we hebben genoeg artikelen! Het wordt weer leuk!” Je begrijpt misschien, dat ik daardoor de redactievergadering van het personeelsblad als het leukste en meest productieve overleg van de maand ervaar.